Teamudvikling med heste

Vi tilbyder også teamudvikling assisteret af heste. Vi anvender den rolige og omgængelige islandske hest på vores kurser og lader dem være metafor for “kunde” og/eller "kollega".

Hestene sætter kursisterne i en ny og udfordrende situation, hvor de skal samarbejde og samtidig forholde sig til et andet levende væsen, der reagere på teamets signaler og adfærd og giver ufiltreret feedback.

Et godt teamsamarbejde kræver bevidsthed om sig selv og hinanden, og vores erfaring viser, at samarbejdet med hestene, i rigtig mange situationer, kan vise vejen til et bedre samarbejde i teamet.

Kurserne veksler mellem teori og praktiske øvelser, for at opnå størst mulig refleksion og læring. Det unikke ved at anvende heste er, at de er mestre i nonverbal kommunikation, og det giver en unik mulighed for at arbejde med teamdeltagernes adfærd. Heste er følsomme, og de sanser og oplever teamet og teammedlemmernes tro på sig selv og udfordrer deres overbevisning samt giver en umiddelbar feedback på adfærden - ikke mindst på kropssproget.

Læs mere om hvor brug af heste.

Læs mere på www.equina