Teamudvikling med heste

Vi tilbyder også teamudvikling assisteret af heste. Vi anvender den rolige og omgængelige islandske hest på vores kurser og lader dem være metafor for “kunde” og/eller "kollega".

Hesteassisteret udvikling er en unik og effektiv metode til at fremme teamudvikling. Heste har en naturlig evne til at spejle og reagere på vores følelser og adfærd, hvilket gør dem til en kraftfuld læringsressource. Her er nogle af de vigtigste grunde til, hvorfor vi anvende heste til udvikling:

  • Læringsoplevelser med heste er autentiske og relevante: Heste er skabt til at leve i flokke og samarbejde, og når vi arbejder med dem, udfordrer de os på vores kommunikation, lederskab og samarbejdsevner på en autentisk og relevant måde.
  • Heste reagerer på vores kropssprog og energi: Hvilket gør dem til en kraftfuld læringsressource til at øge bevidstheden om vores egen og teams adfærd og kommunikation.
  • Heste er objektive: Heste dømmer ikke, og de har ikke skjulte dagsordener. De reagerer på det, de ser og oplever, og giver en objektiv tilgang til at vurdere vores adfærd og kommunikation.
  • Heste skaber øjeblikkelige resultater: Når du/I arbejder med heste, kan du/I opleve øjeblikkelige resultater, der kan forstærke din/jeres læring og bevidsthed omkring adfærd og kommunikation.
  • Heste kan skabe positive oplevelser: Hvilket har en positiv indvirkning på det enkelte deltagers mentale og følelsesmæssige tilstand. Dette kan hjælpe med at øge selvtillid, selvbevidsthed og trivsel.

Hestene sætter kursisterne i en ny og udfordrende situation, hvor de skal samarbejde og samtidig forholde sig til et andet levende væsen, der reagerer på teamets signaler og adfærd og giver ufiltreret feedback.

Et godt teamsamarbejde kræver bevidsthed om sig selv og hinanden, og vores erfaring viser, at samarbejdet med hestene, i rigtig mange situationer, kan vise vejen til et bedre trivsel og samarbejde i teamet.

Kurserne veksler mellem teori og praktiske øvelser, for at opnå størst mulig refleksion og læring. Kontakt os for en snak om hvordan vi kan hjælpe  jeres team.