Referencer

Nogle af vores kunder siden opstarten i 2007 har været:

Udtalelser:

Hos Okholm Lighting har vi i adminisatrationen haft et samarbejde med AT udvikling om optimering af vores interne struktur, prioritering og planlægning og om hvordan vi arbejder mere effektivit sammen. Der er nu gået et års tid fra afslutning af kurset, og vi kan konstatere at forløbet har haft en positiv påvirkning på vores arbejdsdag og samarbejde.  Annette er en inspirerende instruktør og coach. Det er et kursusforløb som jeg gerne anbefaler til andre.

Direktør Peter Okholm - Okholm Lighting

 

 

Claus_Lauenborg.jpg

Jeg vender altid tilbage til Annette
– jeg har gennem mine mange forskellige lederjobs arbejdet med flere coaches og underviserer, men jeg må sande, at de gange jeg selv kan træffe den endelige beslutning omvalg af konsulent, vender jeg tilbage til Annette. Det gør jeg, da jeg har haft mange gode oplevelser med Annette, og resultatet af Annettes altid værdiskabende og entusiastiske arbejde afspejler sig ofte i langvarige resultater for vores organisation. Jeg synes, at Annette har en speciel evne til at ”fange kursisterne” der hvor der er, og flyttet dem med coaching, samtaler op opfølgning.

Jeg har brugt Annette til forskellige opgaver, som Personlig Planlægning, Konflikthåndtering i en afdeling, Teambuilding, personlig coaching af leder

Claus Lauenborg, Privatdirektør - VestjyskBank

 

susanne-rnskov-hermann.jpg

ISS har gennem de seneste 6 år benytte AMS coaching og teams primært som coach. Vi har haft flere ledere igennem coachforløb hos Annette, ligesom jeg selv har været igennem et rigtig godt coachforløb.

Jeg er glad for mit samarbejde med Annette og jeg synes, at hun har en ro omkring sig, kombineret med en professionalisme omkring sit felt. Jeg føler mig tryg og ved, at vores ledere er i gode hænder hos Annette. Jeg har stor tillid til, at Annette ved hvad der er behov for ved hver enkelt af de ledere vi har sendt afsted. Jeg kan derfor varmt anbefale AMS coaching og teams og et coachforløb hos Annette til alle, der ønsker at blive klogere på sig selv, sine omgivelser og opnå bedre resultater.

Susanne Rønskov Hermann, HR chef - ISS

 

Jakob_2.jpeg

Palsgaard A/S er en international produktionsvirksomhed, som har 13 datterselskaber og ca. 90 agenter og distributører.

Som opfølgning på en større organisationsændring, har direktionen i Palsgaard samt samtlige ledere, specialister , medarbejdere i DK samt datterselskabet i Singapore fra efteråret 2012 og frem til efteråret 2013, gennemgået et uddannelses- og coachingforløb i samarbejde med AMS coaching og teams.

Omdrejningspunktet for uddannelsesforløbet har været samarbejde på tværs af organisationen, videndeling og kommunikation. Samtlige kursusdeltagere har udover det fælles uddannelsesforløb som bl.a. også indebar udarbejdelse af en personlig DiSC PersonProfil, haft et individuelt coachingforløb med instruktørerne Annette Mørk-Sørensen og Dorte Uldall Finderup.

Samarbejdet med AMS coaching og teams har været meget udbytterigt for Palsgaard, og har bibragt medarbejdere og ledelse en øget forståelse for vigtigheden af at have et fælles sæt spilleregler lederne imellem, men i særdeleshed også mellem ledere og medarbejdere. Instruktørerne har været særdeles kompetente og meget fleksible, hvilket har medvirket til at gøre samarbejdet endnu mere lærerigt og samtidig fornøjeligt.

Med baggrund i mine erfaringer med AMS coaching og teams, samt instruktørerne Annette Mørk-Sørensen og Dorte Uldall Finderup kan jeg trygt anbefale at indgå et samarbejde med dem.

Hvis ønskeligt står jeg gerne til rådighed for en eventuelt mundtlig uddybning af ovenstående.

Jakob Thøisen, administrerende direktør, Palsgaard

 

Aarhus Teater

"Aarhus Teater har igennem mange år haft et tæt og udbytterigt samarbejde med Annette Mørk-Sørensen. Vi har brugt Annettes erfaringer som coach og procesholder til mange typer opgaver; dels har hun i længere perioder været tilkoblet vores afdelingsledergruppe og har på mange måder formået at flytte deres lederevner ”opad” og givet dem indsigt i og forståelse for lederskabet. Dels har hun med stor held sat fokus på og forbedret samarbejdsudfordringerne og kommunikationen mellem medarbejderne vores produktionstekniske afdelinger. Ydermere har vi jævnligt brugt Annette som coach til enkeltpersoner. Annette fremstår med sin klare tale og positive væsen som en handlekraftig procesmager som får tingene til at ske, og samtidig evner hun nærværet og roen, når det er påkrævet. Og så er hun serviceminded og yderst fleksibel når tingene skal planlægges og alt skal klappe. Alt i alt tør jeg godt sige, at det også er Annettes fortjeneste, at vores arbejdsplads igennem de seneste 5 år har flyttet sig positivt når det gælder organisationsudvikling og lederudvikling, og jeg kan kun give hende de bedste anbefalinger! Jeg står gerne til rådighed for yderligere oplysninger".

Lene Christensen, HR-chef, Aarhus Teater 

 

Schjerning Farver A/S

Schjerning Farver A/S har gennem en årrække haft et godt og udviklende samarbejde med Annette Mørk Sørensen – AMS coaching og teams. Vi har benyttet Annette til mange forskellige opgaver, både som coach for ledelsen og for enkelte medarbejdere og som instruktør og formidler i forbindelse med implementering af strategi og værdisæt i virksomheden.

Som coach har Annette hjulpet mig og os til at sætte ord på de udfordringer og problemer, der altid opstår i en virksomhed og ved et samarbejde mellem mennesker og har herefter givet os værktøjer til at arbejde med disse udfordringer.

Vi har haft ligeledes haft stor glæde af Annettes arbejde ved introduktion af forskellige tiltag i virksomheden, både forretningsmæssigt og socialt. Annette skaber tillid hos både ledelse og medarbejdere, samtidig med at hun formår at få et budskab klart i gennem til alle. Ingen er i tvivl om, at den forretningsmæssige side skal udvikles sammen med den sociale side og hvad det indebærer for den enkelte medarbejder.

Annette arbejder på mange fronter; både ved at inddrage heste, ture i skoven og mad over bål men også i mødelokalet, hvor strategi og teorier bliver bearbejdet, så alle involveres og forstår budskabet.

Schjerning Farver har haft stor gavn af samarbejdet med AMS og Annette Mørk-Sørensen og står gerne til rådighed for uddybende oplysninger.

Direktør Jan Frandsen - Schjerning Farver

 

ref24.jpg”Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde i samme team som Annette Mørk-Sørensen i et år og samtidig have hende som chef. I sin tid som filialdirektør for teamet, formåede hun at opbygge en helt fantastisk teamånd i alle afdelinger.

Det lykkedes hende at flytte alle i forhold til teamtanker og personlig udvikling. Samtidig bidrog hun til, at alle fik mulighed for at levere bedre resultater via personlig planlægning. Dels ved coaching af den enkelte, ved at give den enkelte værktøjer til mere effektiv personlig planlægning og ved fælles undervisning af alle.”

Filialdirektør Inga Løvlund - Danske Bank, Erhverv Direkt