Personlig udvikling med heste

Vi tilbyder også personligudvikling assisteret af heste. Vi anvender den rolige og omgængelige islandske hest på vores kurser og lader dem være metafor for “kunde” og/eller "kollega".

Hestene sætter kursisterne i en ny og udfordrende situation, hvor de skal samarbejde og samtidig forholde sig til et andet levende væsen, der reagere på den enkeltes signaler og adfærd og giver ufiltreret feedback.

Et godt fundament for os mennesker kræver bevidsthed om egne styrker og udviklingsområder samt personlige værdier, hvilket gør os i stand til at optræde troværdig og autentisk. Vores erfaring viser, at samarbejdet med hestene, i rigtig mange situationer, kan vise vejen til et bedre selvindsigt og selvværd.

Kurserne veksler mellem teori og øvelse for at opnå størst mulig refleksion og læring. Det unikke ved at anvende heste er, at de er mestre i nonverbal kommunikation, og det giver en unik mulighed for at arbejde med deltagernes adfærd. Heste er følsomme, og de sanser og oplever den enkeltes tro på sig selv og giver en umiddelbar feedback på adfærden - ikke mindst på kropssproget.

Læser mere her om hvor brug af heste.

Læs mere på www.equina