Teamudvikling

Teamudviklingskurser er en effektiv måde at forbedre samarbejdet og præstationerne i et team. Gennem teamudviklingskurser kan teammedlemmer lære at kommunikere bedre, opbygge tillid og forstå hinandens styrker og svagheder.

Formålet med teamudviklingskurser er at styrke teamets effektivitet og resultater, samt at forbedre teammedlemmernes trivsel og arbejdsglæde. Et godt fungerende team kan skabe større innovation, produktivitet og kreativitet, samtidig med at det kan reducere stressniveauet og øge trivslen.

Hos AT udvikling laver vi kurser, der veksler mellem teori og praktiske øvelser, for at opnå størst mulig refleksion og læring. Vi anvender gerne naturen som træningsbane for samarbejde, idet forskning har vist, at natur og "leg"/samarbejde i utraditionelle rammer nedbryder barrierer og gamle mønstre og åbner op for mulighed for ny værdifuld indsigt omkring den enkeltes og teamets styrker og udfordringer, således at der kan ske udvikling til gavn for den enkelte, teamet og virksomheden som helhed. Everything DiSC PersonProfil indgår ofte i arbejdet med teamudvikling. Ligesom træning i at gi´ og modtage konstruktiv feedback er et meget vigtigt træningspunkt og indsatsområde for de fleste teams. Ved at fokusere på teamets styrker og udfordringer kan kurserne hjælpe teamet med at forbedre deres præstationer og nå deres mål.

Et teamudviklingskursus kan omfatte alt fra et enkelt dagsseminar til flere dages workshops og coaching-forløb. Det kan afholdes både internt i virksomheden eller hos os på Kirkeskovgaard beliggende i skøn natur i hjertet af Sønderjylland.

Teamudviklingsaktiviteter specialtilpasses altid til den enkelte virksomhed og det enkelte teams mål for aktiviteten/forløbet.