Historien

I oktober 2006 var Annette Mørk Thøisen sammen med sin familie på ferie i Australien, hvor hun læste bogen "coaching" af Sofia Manning. Dette blev starten på en ny rejse. Efter hendes hjemkomst deltog Annette på et lederseminar om Danske Bank, Østjyllands strategi for fremtiden, men hun følte sig ikke selv i tråd med denne strategi. Efter seminaret besluttede Annette at forfølge sin længe nærede drøm om at starte sin egen virksomhed for at opnå øget frihed og fleksibilitet. På trods af at det var svært at sige farvel til sit gode og respektable job som filialdirektør i Danske Bank, besluttede Annette at investere i sig selv i stedet for at fokusere på materielle goder.

I november 2006 sagde Annette farvel til sit mangeårige samarbejde med Danske Bank og begyndte et nyt kapitel i sit arbejdsliv. Hun stod over for mange spørgsmål og usikkerheder om, hvad hun skulle lave nu. I januar 2007 blev AMS coaching og teams en realitet, hvor Annette startede med at tilbyde effektivitetskurser i planlægning, prioritering og strukturering. Hun dygtiggjorde sig også inden for coaching og mødte sine to nuværende samarbejdspartnere under sin coachuddannelse.

Et samarbejde med Ellen Hvidt begyndte, hvor de brugte heste som metaforer i deres leder- og teamudviklingskurser. Annette var skeptisk i starten, men arbejdet med hestene viste sig at være meget effektivt og hjalp med at synliggøre styrker og områder for forbedring hos kursisterne. Dette førte til et langvarigt samarbejde med mange forskellige virksomheder.

I 2008 blev Annettes drøm om at have egne undervisningslokaler og kursusfaciliteter i sin egen skov en realitet. Hun blev sidenhen skilt og overtog parrets bolig og kursusejendom. I 2012 fik Annette en spændende opgave for Palsgaard i Juelsminde og mødte sin kommende mand, Jakob Thøisen, som hun i dag er gift med. Parret har siden 2017 boet sammen på Kirkeskovgaard i Branderup, Sønderjylland.

I 2016 fejrede AMS coaching og teams 10-års jubilæum, og i 2017 ændrede firmaet navn til AT udvikling. Annette tilbyder nu kurser med overnatningsmuligheder fra sine rolige og inspirerende kursusfaciliteter på Kirkeskovgaard. AT udvikling samarbejder stadig med Ellen Hvidt - Equina og Dorte Finderup, Sund Balance, når opgaverne kræver ekstra ressourcer eller kompetencer.

I 2023 er Annettes mand, efter en lang karriere i dansk erhvervsliv blevet en del af AT Udvikling. Senest har Jakob været 18 år i ingrediensvirksomheden Palsgaard A/S i Juelsminde, hvor han i de første 7 år var salgsdirektør og de seneste 12 år administrerende direktør. Pr. 1. februar 2023 blev Jakob en del af rådgiverkorpset i AT udvikling og der ud over indtrådte han i Schou Fondets bestyrelse (ejeren af Palsgaard) og er siden blevet medlem af Bestyrelsen i Planets Pride A/S i Slagelse og R2 Group Holding A/S i Hedensted.

I Palsgaard regi har Jakob arbejdet meget med ESG og specielt den grønne omstilling, Palsgaard var således den første store energiintensive virksomhed i Danmark, der fik C02 neutral produktion på globalt plan, allerede i 2018. Det er i forlængelse af Jakobs arbejde med ESG i Palsgaard, at AT Udvikling nu også tilbyder virksomhederne hjælp til den grønne omstilling, i form af analyse og fastlæggelse af på hvilke områder den enkelte virksomhed bedst skaber sig en konkurrencefordel i ESG arbejdet.

Annette og Jakob tilbyder deres assistance i hele Danmark, men fokus er på sønderjyske virksomheder.